Retorisk Arena søger redaktører

Populærvidenskabelig formidling af retorik og kommunikation. Lyder det som noget for dig? Vi er på udkig efter nye redaktører med mod på faglig udfordring i et ambitiøst og socialt miljø hvor oldtiden fletter fingre med nutiden.

Som redaktør på hos Retorisk Arena er du en skarp tekstlæser og en konstruktiv sparringspartner. Hvad enten du brænder for politik, elsker skønlitteratur eller har flair for sociale medier, så har du mod på at være opsøgende og arbejde selvstændigt med at give Retorisk Arenas skribenter kompetent vejledning i vinkling, strukturering og fokusering.

Retorisk Arena drives af engagerede, frivillige studerende. Vi forventer derfor, at din interesse for retorik giver dig lyst til sammen med resten af redaktionen at forme, styrke og udbrede kendskabet til vores fag og til Retorisk Arena. Til gengæld tilbyder vi dig et fagligt og socialt fællesskab, hvor du kan realisere dine idéer, skærpe dit kritiske blik og styrke dine redaktionelle evner.

Vi udgiver artikelserier ca. 2 gange årligt, og det er en forudsætning at du kan deltage i redaktionsmøder af nogle timers varighed 3-4 gange per artikelserie. Vi har løbende artikler på platformen, vi inviterer til live-arrangementer, og vi arbejder på at udkomme med podcast også, så der er rigeligt at lege med – og der kan være mulighed for at du får berøring med flere elementer af Retorisk Arena i takt med at du lærer det hele at kende.

Vi har deadline for ansøgninger d. 13 februar.

Klassisk artikelredaktør

Som artikelredaktør på hos Retorisk Arena er du en skarp tekstlæser og en konstruktiv sparringspartner.

Hvad enten du brænder for politik, elsker skønlitteratur eller har flair for sociale medier, så har du mod på at være opsøgende og arbejde selvstændigt med at give Retorisk Arenas skribenter kompetent vejledning i vinkling, strukturering og fokusering.

Det er derfor en forudsætning, at du kan deltage i redaktionsmøder af nogle timers varighed 3-4 gange per artikelserie.

SoMe- og webredaktør

Som SoMe-redaktør er det dig der får Retorisk Arena ud at leve på tværs af platforme ved at dele indholdet på sociale kanaler og evt. forme hjemmesiden i takt med at vi udvikler os.

Kan du smede et engagerende instagram-opslag, har du flair for grafik og er du vant til WordPress? Kæmpe plus. Men det vigtigste er at du har lyst! Hvad du ikke kan i forvejen, kan du lære.

Det kræver at du er idérig, handlekraftig og nysgerrig. Vores bagkatalog har vokseværk, men vi er stadig unge i gamet, så der er god mulighed for at præge Retorisk Arena sammen med resten af redaktionen.

Sådan søger du

Send en (max én!) sides motiveret ansøgning til info@retoriskarena.dk med emnefeltet “Redaktør”.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Retorisk Arena og hvad du forestiller dig at du kan bidrage med.

Deadline tirsdag den 13. februar 2024 klokken 23.59.

Vi afholder løbende samtaler, så søg gerne med det samme hvis du synes det lyder nice.

Din rolle

 • Vælge temaer
 • Researche emner og skribenter
 • Pitche artikelideer
 • Feedbacke skribenter
 • Udvikle RA som platform
 • Hygge med redaktionen

Vi tilbyder

 • Redaktionel erfaring
 • Skriftlig og mundtlig udfoldelse
 • Fagligt og socialt fællesskab
 • Kreativ frihed
 • Sommerfest og julefrokost
 • God stemning!

Har du spørgsmål?

Kontakt ansvarshavende redaktør Helene på helene@retoriskarena.dk.