Følg med:

Retorisk Arena er en online medieplatform med gratis tilgængeligt indhold der stiller skarpt på retorik og kommunikation i relation til din omverden.

Redaktionen består af nuværende og tidligere studerende fra Københavns Universitet som alle sætter en ære i dels at udbrede og nuancere kendskabet til retorikken, men også udfordre den ved at sætte spørgsmålstegn ved den – og dermed os selv.

Indholdet du får her, består primært af artikler skrevet af de sejeste forskere og eksperter både fra retorikken, men også en masse andre fagligheder.

Nogle gange kommer vi også til at skrive lidt selv eller give ordet til dygtige studerende der bringer et hot take som endnu ikke er nået forskergangen.

Har du forslag til os? Hold dig ikke tilbage.

info@retoriskarena.dk

 

Baggrund

“Retorisk Arena”. Hvad er det egentlig for et navn? Nogle kommer måske til at tænke på begrebet den retoriske arena som ofte nævnes i forbindelse med kriseretorik, andre får måske et indre billede af en kamp på ord. Men for os stammer det et helt specielt sted fra.

Flere af Retorisk Arenas redaktører er tidligere redaktører på RetorikMagasinet, og netop “Retorisk Arena” var navnet på en kreativ legeplads fra redaktørenes fælles tid på magasinet.

Navngivningen af Retorisk Arena er derfor både en hyldest til og fortsættelse af den faglige formidling med et ønske om at udbrede kendskabet til og interessen for vores fag.

Hele baduljen har vi skabt fra bunden, og det er jo – hvis vi skal være helt ærlige – egentlig ikke vores spidskompetence som retorikere, det dér med webudvikling. Så nu ved du det hvis du falder over fejl og mangler!

info@retoriskarena.dk