Retorisk Arena søger
Digital Redaktør

Populærvidenskabelig formidling af retorik og kommunikation. Lyder det som noget for dig? Vi er på udkig efter en digital redaktør med mod på faglig udfordring i et ambitiøst og socialt miljø hvor oldtiden fletter fingre med nutiden.

Som digital redaktør er det dig der får Retorisk Arena ud at leve på tværs af platforme ved at omsætte indholdet til sociale kanaler og evt. forme hjemmesiden i takt med at vi udvikler os. Kan du smede et engagerende instagram-opslag, og har du flair for grafik? Kæmpe plus. Er du vant til WordPress? Fint. Men det vigtigste er at du har lyst! Hvad du ikke kan i forvejen, kan du lære.

Rollen som digital redaktør kræver at du er idérig, handlekraftig og nysgerrig, gerne krydret med lidt grundighed, så skal resten nok gå. Vores artikelsamling har vokseværk, men det er ikke altid vi kan følge med og få fortalt omverdenen hvad der sker i og uden for vores lille retoriske osteklokke. Men det kan du. Vi har en designprofil og forhåbentlig noget der minder om en “voice”, så du har noget at arbejde ud fra – men vi er stadig unge i gamet, så der er god mulighed for at præge Retorisk Arena sammen med resten af redaktionen.

Retorisk Arena drives af engagerede, frivillige studerende. Vi forventer derfor, at din interesse for retorik giver dig lyst til sammen med resten af redaktionen at forme, styrke og udbrede kendskabet til vores fag og til Retorisk Arena. Til gengæld tilbyder vi dig et fagligt og socialt fællesskab, hvor du kan realisere dine idéer, skærpe dit kritiske blik og styrke dine redaktionelle evner.

Vi udgiver artikelserier ca. 3 gange årligt, vi har løbende artikler på platformen, vi inviterer til live-arrangementer, og vi arbejder på at udkomme med podcast også. Så der er rigeligt at lege med, og der kan være mulighed for at du får berøring med flere elementer af Retorisk Arena i takt med at du lærer det hele at kende.

Søg nu bare.

 

Vi tilbyder

  • Redaktionel erfaring
  • Grafisk snilde
  • Skriftlig og mundtlig udfoldelse
  • Fagligt og socialt fællesskab
  • Kreativ frihed
  • God stemning!

Sådan søger du

Send en (max én!) sides motiveret ansøgning til info@retoriskarena.dk med emnefeltet “Digital redaktør”.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Retorisk Arena og hvad du forestiller dig at du kan bidrage med.

Deadline torsdag den 20. januar 2023 klokken 23.59.

Vi afholder løbende samtaler, så søg gerne med det samme hvis du synes det lyder nice.
Første officielle møde med redaktionen er 7. februar 2023.

Har du spørgsmål?

Kontakt ansvarshavende redaktør Nikolaj på nikolaj@retoriskarena.dk.